nyomtat kiürít  

 

A környék látnivaló listája

137 db találat - 1/14 oldal

« előző  |  következő »

Fóti Szeplőtelen Fogantatás Templom  

Fót, Vörösmarthy tér 2 (Pest megye)

Fót Római Katolikus templom  

Fót, Vörösmarthy tér 2 (Pest megye)

Gödöllői Királyi Kastély  

Gödöllő, Grassalkovich Kastély (Pest megye)

A GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLY A gödöllői kastély Magyarország legnagyobb beépített alapterületű barokk kastélyegyüttese, amely páratlanul gazdag történelmi múltjáról és stílusteremtő építészeti értékeiről nevezetes.

Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika  

Gödöllő, Gödöllő (Pest megye)

Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika GÖDÖLLŐ Kapucinusok tere 1.

Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ  

Gödöllő, Dózsa György út 8. (Pest megye)

Könyvtárunkban kényelmes környezetbe várjuk a könyvet, újságot olvasni vágyó felnőtteket és gyermekeket. Filmnézésre, CD, hangoskönyvek hallgatására lehetőség van. Internetcsatlakozást biztosítunk, WIFI használata ingyenes! Látogasson el hozzánk!

József Attila Művelődési Ház  

Göd, Pesti út 72. (Pest megye)

Ráday-kastély  

Pécel, Kálvin tér 1. (Pest megye)

A péceli Ráday-kastély nemcsak a 18. századi nemesi rezidenciák egyedi gyöngyszeme, hanem – gazdag irodalomtörténeti vonatkozásai miatt – szellemi kulturális örökségünknek is különleges emlékhelye. Az épület elődjét Ráday I. Pál – II. Rákóczi Ferenc titkos kancellárja és diplomatája – építtette fel, ...

Szentendre  

Szentendre, (Pest megye)

A Duna jobb partján fekvő Szentendre a művészek és a művészetek városa. Hangulatos utcácskáit járva számtalan múzeummal, műemlék házzal és egyéb érdekes látnivalóval találkozhatunk. Így például: a Kovács Margit Múzeum, a Művészet Malom, a Római Kőtár, a Gyémánt- vagy a Marcipánmúzeum... Érdemes sét ...

BKV Városi Tömegközlekedési Múzeum  

Szentendre, Dózsa Gy. út 3. (Pest megye)

A gyűjtemény a magyar főváros és a vidéki nagyvárosok közösségi közlekedésének fejlődésébe, a BKV és jogelődjeinek történetébe enged betekintést. Az 1992-ben megnyitott múzeum – melynek az egykori, 1914-ben épült BHÉV kocsiszín ad otthont – öt kiállítóteremmel, bemutatócsarnokkal és szabatéri kiál ...

Vasas-szakadék barlangjai  

Szentendre, (Pest megye)

A Vasas-szakadék a vulkanikus eredetű Visegrádi-hegységben található, barlangjait négy barlangrendszer és a Vasas-szakadék kis ürege alkotja. Érdekes, hogy a szakadék úgy néz ki, mintha a hegy kettényílt volna.

« előző  |  következő »

hirdetés
ugrás a(z): .környéke.hu
A bal oldali listából azok láthatók itt, melyekhez tartozik térképpozició!
környéke.hu a Facebookon
Folyamatos érdekességek, akciós szálláshelyek

 
a megye kiemelt tartalmai
Nézzen körül máshol is
vendéglátás ajánló

A környéke.hu egy országos lefedettséggel rendelkező információs rendszer, melynek segítségével megtervezhető egy színvonalas hazai nyaralás, kirándulás, hosszú-hétvége.

A rendszer tartalmát teljes mértékben a rendszer használói alakítják (természetesen némi moderálással). A mindenki által szerkesztett tartalomból útitervek készíthetők, illetve mások által készített útitervek kereshetők, kinyomtathatók.

bővebben »»»

ugrás a(z): .környéke.hu