nyomtat kiürít  

 

A környék látnivaló listája

138 db találat - 1/14 oldal

« előző  |  következő »

Fót Római Katolikus templom  

Fót, Vörösmarthy tér 2 (Pest megye)

Fóti Szeplőtelen Fogantatás Templom  

Fót, Vörösmarthy tér 2 (Pest megye)

Gödöllői Királyi Kastély  

Gödöllő, Grassalkovich Kastély (Pest megye)

A GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLY A gödöllői kastély Magyarország legnagyobb beépített alapterületű barokk kastélyegyüttese, amely páratlanul gazdag történelmi múltjáról és stílusteremtő építészeti értékeiről nevezetes.

Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ  

Gödöllő, Dózsa György út 8. (Pest megye)

Könyvtárunkban kényelmes környezetbe várjuk a könyvet, újságot olvasni vágyó felnőtteket és gyermekeket. Filmnézésre, CD, hangoskönyvek hallgatására lehetőség van. Internetcsatlakozást biztosítunk, WIFI használata ingyenes! Látogasson el hozzánk!

Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika  

Gödöllő, Gödöllő (Pest megye)

Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika GÖDÖLLŐ Kapucinusok tere 1.

József Attila Művelődési Ház  

Göd, Pesti út 72. (Pest megye)

Ráday-kastély  

Pécel, Kálvin tér 1. (Pest megye)

A péceli Ráday-kastély nemcsak a 18. századi nemesi rezidenciák egyedi gyöngyszeme, hanem – gazdag irodalomtörténeti vonatkozásai miatt – szellemi kulturális örökségünknek is különleges emlékhelye. Az épület elődjét Ráday I. Pál – II. Rákóczi Ferenc titkos kancellárja és diplomatája – építtette fel, ...

RETRO DESIGN CENTER MÚZEUM  

Szentendre, RÉV U.4. (Pest megye)

A Szentendre belvárosát új színfolttal gazdagító Retro Design Center múzeum a 70-es és 80-as évek világát igyekszik felidézni: Az 1000 négyzetméteres külső és belső terekkel rendelkező kiállítás bemutat 25 autót. A 70-es évek egyenruháját viselő rendőr által őrzött Babetta, Jawa, Simson stb. moto ...

BKV Városi Tömegközlekedési Múzeum  

Szentendre, Dózsa Gy. út 3. (Pest megye)

A gyűjtemény a magyar főváros és a vidéki nagyvárosok közösségi közlekedésének fejlődésébe, a BKV és jogelődjeinek történetébe enged betekintést. Az 1992-ben megnyitott múzeum – melynek az egykori, 1914-ben épült BHÉV kocsiszín ad otthont – öt kiállítóteremmel, bemutatócsarnokkal és szabatéri kiál ...

Caprice Gyémánt Múzeum  

Szentendre, Dózsa György út 22. (Pest megye)

A magyar történelmi ékszer kiállításon megismerhetjük az ékszerkészítés folyamatát és hagyományait. A különböző történelmi időszakokat felölelő kiállításon végigjárhatjuk a gyémánt és a drágakő fejlődését.

« előző  |  következő »

hirdetés
ugrás a(z): .környéke.hu
A bal oldali listából azok láthatók itt, melyekhez tartozik térképpozició!
környéke.hu a Facebookon
Folyamatos érdekességek, akciós szálláshelyek

 
Nézzen körül máshol is
vendéglátás ajánló

A környéke.hu egy országos lefedettséggel rendelkező információs rendszer, melynek segítségével megtervezhető egy színvonalas hazai nyaralás, kirándulás, hosszú-hétvége.

A rendszer tartalmát teljes mértékben a rendszer használói alakítják (természetesen némi moderálással). A mindenki által szerkesztett tartalomból útitervek készíthetők, illetve mások által készített útitervek kereshetők, kinyomtathatók.

bővebben »»»

ugrás a(z): .környéke.hu